ngeunaan Hongyu

Didamel di Cina
Dongguan Hongyu Plastik Co., Ltd. nyaéta parusahaan badag specializing dina produksi rupa produk inflatable PVC kayaning kasur inflatable, sofas na floats ...
Pausahaan ieu diadegkeun taun 2004 sarta geus jadi produsén badag skala komprehensif integral tina rarancang R & D, manufaktur lean sarta pamasaran ..

Koléksi produk

kategori

The merek

urang Mawa
  • 1232123
  • 0719154818
  • TIM 图片 20190719154824