About Hongyu

Digawe ing China
Dongguan Hongyu Engineering Co., Ltd. perusahaan gedhe sing spesialisasine ing produksi macem-macem produk inflatable PVC kayata kasur inflatable, sofas lan pelampung ...
Perusahaan iki didegaké ing taun 2004 lan wis dadi produsen gedhe-ukuran lengkap nggabungaken desain R & D, Manufaktur mimpin lan marketing ..

Koleksi Product

kategori

The Brands

We Nindakake
  • 1232123
  • 0719154818
  • TIM 图片 20190719154824